Martha Broertjes
natuurgeneeskundig therapeut
line decor
  DE BEHANDELING  ::
line decor
 
 
 
 
DE BEHANDELING

Na bespreking van het klachtenbeeld vindt het consult/behandeling liggend (gekleed) plaats en zal ongeveer een 1 à 2 uur in beslag nemen.
 
Voor het vaststellen van de disbalansen worden testampullen gebruikt. Tijdens het consult maak ik ook gebruik van stenen, Bachbloesems, magneten, kleuren, stemvork, chakra’s, affirmaties, symbolen en coderingen.

Als er verstoringen zijn gevonden, zal aan het eind van het consult duidelijk worden welke (natuurlijke/homeopatische) middelen enige tijd moeten worden ingenomen.
Homeopatische middelen sporen het lichaam-zelf aan om het herstel in gang te zetten.
Voor het juist vaststellen van deze middelen is het belangrijk dat alle medicijnen en supplementen, die u al inneemt, worden mee-getest en daarom verzoek ik u deze altijd mee te nemen. Dit is nodig om te kunnen vaststellen of de middelen naast elkaar kunnen worden ingenomen.

Na 2 à 3 maanden zal het dan weer nodig zijn om een vervolgconsult af te spreken.

Na een aantal behandelingen zullen steeds minder ampullen een reactie geven en zullen fysieke en emotionele klachten afnemen en uw energie-balans herstelt zich weer; u voelt
zich meer in balans en vitaal.

 

 
totaal balans
totaal balans
 

 

AANVULLENDE INFORMATIE
Het is mogelijk dat u bij aanvang of na afloop van de behandeling een reactie ervaart in de vorm van aanvangsverergeringen. In de praktijk heeft slechts een klein deel van de mensen hier last van. Houden deze klachten langer dan een paar dagen aan, dan is het verstandig telefonisch overleg met mij te plegen.

 

vervolg website >>